Sivut

Arvontoja


Lauantai 20.11.2010

ARVONTA 1
Leena Lumi arpoo kirjan blogissaan. Osallistu! En ole lukenut tätä kirjaa, joten osallistuin kisaan minäkin. Pasi Jääskeläinen saa mainosta kirjalleen Harjukaupungin salakäytävät ihan ilmaiseksi ja hänen blogiaankin voi halutessaan käydä kurkkaamassa. Siellä olevan linkin kautta voi sitten jatkaa seikkailemista useissa blogeissa, joissa on kyseistä kirjaa käsitelty.

ARVONTA 2
Opuscolo – kirjasta kirjaan blogissa on myöskin arvonta, joka pumppaa haasteellaan lisävoimaa kirjastoihin. Hyvää matkaa kaikille lukutoukille sinnekin! Palkintoina joko De Mellon Havahtuminen tai Linda Olssonin Sonaatti Miriamille.7 kommenttia:

 1. Kiitos linkityksestä!

  Tyhmä kysymys: Ajattelin vakinaistua lukijaksesi, mutta se tarjoaa silloin sanaa '
  kenraaliharjoitus'? Onhan tämän blogin nimi tuo upea, draamaattinen: Tuhkaa ja timentteja? En uskaltanut tehdä vielä mitään...;-)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista. Tutkin asiaa.

  Blogin nimi kuvaa tätä dramaattista elämääni. Olen tällainen äkkijyrkkä, vaikka monet pitävätkin minua sangen sopeutuvana. Usein nokka porossa mennään ja rapa roiskuu. Ehkä se on sisäistä liikettä, näkymätöntä, ja monet elämän asiat kyllä ovat kuin timantteja arjen keskellä. Joskus kuitenkin tuntuu, että touhuistani jäljelle jää enimmäkseen vain tuhkaa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos linkityksestä!

  Mukana juonessa ollaan...

  VastaaPoista
 4. Mää vähän epäilen, että olet yhtä äkkijyrkkä kuin minäkin;-) Yritän vain kätkeä sitä...

  Minä musitan sinut ikuisesti siitä,että tulit Lumi -blogiini ja julistit miten vihaat lunta!

  Mullakin välillä roiskuu, mutta sitten olen vähän aikaa out of office ja taas mennään;-) Et kai vain ole horoskoopissa härkä, kuten minä...

  Tuhkaa ja timantteja on blogimaailman upiempia nimiä! Siinä on juuri oikeaa suuren draaman tunnetta. Ei mitään tyhjänpäiväistä vaan aivan kuin suoraan Tuulen viemästä, kun Scarlett sanoo Rhettille jotain sopimattoman kohtalokasta.

  VastaaPoista
 5. Valkoinen kirahvi: Eipä kestä, ole hyvä vaan!

  VastaaPoista
 6. Leena Lumi: Muista, että kirjoitin lumi-sanan pienellä kirjaimella. Sukunimelleen harvoin voi tehdä paljoa. Sitä paitsi: "Ei nimi miestä/naistakaan pahenna, jollei mies/nainenkaan nimeä." Suku- ja etunimenä Lumi on ihan kaunis.

  VastaaPoista
 7. Leena Lumi: Ai niin, en ole horoskoopissa härkä, vaan jotain vielä pahempaa(?), nimittäin härkäpäinen skorpioni! Minkäs syntymäpäivälleen mahtaa. :DDD

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Tulethan toistekin!
Ennen kuin lähdet, jätäthän kommentin tai viestin. Ne ilahduttavat. Kiitos!