Sivut

Taas viikko takana

Perjantai 18.3.2011

Kuva: ClipArt
Olen auttamaton yökukkuja. Vaikka aamuisin on herättävä kuudelta tai toisinaan jopa aikaisemminkin, niin en malta yleensä koskaan mennä nukkumaan ennen puolta yötä. Itse asiassa tulee usein valvottua vieläkin myöhempään, kello kaksi ei ole mitenkään harvinainen nukkumaan menoni aika. On olevinaan vaikka mitä kiinnostavaa tekemistä, lukemista tai menoa joka ilta. 

Nyt on ollut töitäkin useana iltana eli olen ainakin seitsemään kahdeksaan illalla valmistellut seuraavan päivän tehtäviä. Ne ovat olleet pakollisia tekemisiä, jotta seuraavasta työpäivästä on selvitty kunnialla läpi. Tällaista on oikeastaan ollut jo koko kevään. Omaa aikaa ei siis oikeastaan ole ollut kuin viikonloppuisin ja mitä sitten olen "varastanut" yöunistani valvomalla pikkutunneille.

Tänään tullessani kotiin jo tosi varhain eli noin kello kaksi iltapäivällä mietin, joisinko kunnon annoksen vahvaa kahvia eli pari mukillista kaputsiinoa (cappuccinoa), mikä yleensä on aina virkistänyt meikäläistä, koska en ole varsinaisesti kahvin juoja, vaan lipittelen teetä, vai menisinkö nukkumaan. Jälkimmäinen vaihtoehto tuntui niin hyvältä, että tosiaan nukuin peräti neljä tuntia samantien, kun painuin pehkuihin! Nytkin takki on niin tyhjä, etten tässä pysty tarjoilemaan teille mitään suuria ajatuksia, en toisten, saati omiani (hah hah).

Viettäkää ihana viikonloppu! Niin minäkin aion tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Tulethan toistekin!
Ennen kuin lähdet, jätäthän kommentin tai viestin. Ne ilahduttavat. Kiitos!